Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broileri-pestokiusaus

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Näppärä broilerikiusaus kypsyy uunissa.

Ainekset

2 - 3 rkl
Rypsiöljyä
300 - 400 g
Broilerinfileesuikaleita
Ripaus suolaa
100 g
Vihreää pestokastiketta
200 g
Miniluumutomaatteja
1/2 kpl
Nippu kevätsipulinvarsia
500 g
Peruna-sipulisekoitusta
2 - 3 dl
Kuohu- tai ruokakermaa
100 - 150 g
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuumenna öljy isolla pannulla tai kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta halutessasi kevyesti suolalla.

Lisää joukkoon pestokastike, miniluumutomaatit, silputut kevätsipulinvarret ja peruna-sipulisekoitus. Kääntele hetken aikaa kovalla lämmöllä. Lisää kerma ja kuumenna. Sekoita joukkoon vielä juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan ja kypsennä 200-asteisessa uunissa 30–40 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Miltä maistui?
Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
Julkaistu: 9.7.2014
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

665

2782

51,3 g

20,0 g

22,3 g

5,5 g

2,5 g

28,5 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ripaus suolaa,

100 - 150 g Juustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli