Kasvispannari - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kasvispannari

Kasvispannari
Annokset
8
Valmistusaika
Tunti
Uunin lämpötila
225°C
Ruokavalio
Pannukakku voi olla myös suolainen. Suussa sulava kasvispannari maistuu keiton kanssa tai iltapalana.
Jaa Somessa

Ainekset

100 g
Margariinia
8 dl
Maitoa
3 kpl
Kananmunaa
4 dl
Vehnäjauhoja
1 tl
Leivinjauhetta
1 tl
Meiramia
1/2 tl
Suolaa
50 g
Lehtikaalia
1 kpl
Kesäkurpitsa
2 dl
Texmex-juustoraastetta

Näin teet

1

Sulata margariini ja anna hieman jäähtyä. Sekoita kulhossa puolet maidosta ja munat. Sekoita jauhoihin leivinjauhe ja mausteet. Lisää seos munamaitoon. Sekoita joukkoon loppu maito ja rasva. Riivi lehtikaalien paksuimmat ruodit pois ja pilko lehdet pieniksi. Raasta kesäkurpitsa karkeaksi. Kaada taikina leivinpaperoidulle korkealaitaiselle uunipannulle. Levitä kasvikset ja juustoraaste päälle. Paista pannaria 225-asteisessa uunissa 20–25 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2015
Muokattu: 9.9.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g237 g
Proteiinia10 g78 g
Rasvaa4 g32 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj837 6692
Energiaa kcal200 1598

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Meiramia

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 dl Texmex-juustoraastetta

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja30 g237 g
Proteiinia10 g78 g
Rasvaa4 g32 g
Kuituja1 g11 g
Energiaa kj837 6692
Energiaa kcal200 1598

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 100 g Margariinia

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 1 tl Meiramia

  • 0,5 tl Suolaa

  • 2 dl Texmex-juustoraastetta

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.