Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kolmen kaalin vokki

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista maukas vokki parsakaalista, kukkakaalista ja lehtikaalista. Inkivääri, chili ja valkosipuli tuovat ruokaan makua ja potkua. Lisää lopuksi kasvisten joukkoon keitetyt nuudelit.

Ainekset

1 kpl
Parsakaali
1 kpl
Pieni kukkakaali
50 g
Lehtikaalia
Pala purjoa
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 kpl
Punaista chiliä
1 rkl
Rypsiöljyä
2 tl
Seesamiöljyä
1 rkl
Soijakastiketta

Lisäksi

250 g
Nuudeleita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele parsakaali ja kukkakaali pieniksi nupuiksi. Paloittele myös varret. Esikeitä kaaleja 3–4 minuuttia. Valuta.

Riivi lehtikaalien lehdet irti lehtiruodista ja suikaloi lehdet. Viipaloi purjo renkaiksi, huuhdo ja valuta. Kuori ja raasta inkivääri ja valkosipulinkynsi. Hienonna chili.

Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Kuumenna öljyt vokkipannulla ja lisää kasvikset. Kääntele muutama minuutti. Sekoita joukkoon nuudelit ja soija.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.6.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

316

1321

8,3 g

1,3 g

45,8 g

4,0 g

5,8 g

11,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Pala purjoa,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Punaista chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli