Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lämmin härkissalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Valmista helppo vegaaninen syyssalaatti paistetuista härkäpapusuikaleista, vegaanisista juustoviipaleista, rapeasta kyssäkaalista ja makeasta päärynästä.

Ainekset

2 kpl
kyssäkaalia
2 kpl
päärynää
250 g
(1 pkt) härkäpapusuikaleita (Beanit)
2 rkl
oliiviöljyä
100 g
(1/2 pkt) vegaanista juustoa (Oddlygood Veggie Gouda)
2 rkl
pinjansiemeniä
persiljaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele kyssäkaalit ja päärynät.

2

Paista paketillinen härkäpapusuikaleita oliiviöljyssä, lisää kasvikset ja kuullota.

3

Suikaloi päälle vegaanista juustoa.

4

Viimeistele pinjansiemenillä ja persiljasilpulla.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Ninna Lindström
Julkaistu: 26.9.2019
|
Muokattu: 10.8.2021

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

288

1205

16,3 g

4,5 g

18,3 g

10,5 g

8,3 g

12,0 g

0,7 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

persiljaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli