Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nyhtökauraburritokulho

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Nyhtökaura saa kulhossa seurakseen burriton aineksia.

Ainekset

1 kpl
(250 g) nyhtökauraa
1 dl
Mietoa salsakastiketta
2 rkl
Vettä
1 kpl
(290/175 g) esikeitettyjä kidneypapuja
2 kpl
Avokadoa
1 kpl
Kurkku
250 g
Kirsikkatomaatteja
2 - 3 rkl
Hienonnettua korianteria
1 kpl
Roomansalaatti
1 kpl
Limetin mehu
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paahda nyhtökaura kuivalla pannulla kunnes se saa hieman väriä. Lisää salsakastike ja vesi, siirrä pannu syrjään jäähtymään.
Huuhtele ja valuta pavut. Viipaloi avokado ja pilko kurkku. Halkaise kirsikkatomaatit ja suikaloi salaatti. Jaa kulhojen pohjalle salaatinlehdet, nostele loput ainekset päälle lohkoittain. Pirskota päälle mausteeksi limetin mehua, ripaus suolaa ja pippuria.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

172

721

10,3 g

1,3 g

9,5 g

6,3 g

8,0 g

6,3 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 paketti (250 g) nyhtökauraa,

2 rkl Vettä,

2 - 3 rkl Hienonnettua korianteria,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli