Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pinaatti-perunaröstit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

75 g
Pakastepinaattia
700 g
Kiinteää perunaa
2 dl
Juustoraastetta
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Paistamiseen

Margariinia tai voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Sulata pinaatti. Raasta perunat hienoksi ja sekoita raasteen joukkoon pinaatti. Nosta seos siivilään ja painele neste pois. Sekoita perunaseokseen juustoraaste ja mausteet. Kuumenna rasva ohukaispannulla ja nosta pannulle raasteseosta. Painele kevyesti, jotta seos tiivistyy. Paista keskilämmöllä molemmin puolin kauniin ruskeiksi.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.2.2012
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.