Vege-italianpata - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vege-italianpata

Annokset
4
Valmistusaika
15 min
Ruokavalio
Italianpadan kasvisversio syntyy Mifu-jauhiksesta, rakettispagetista ja värikkäistä kasviksista. Jätä paprikat isoiksi paloiksi ja kirsikkatomaatit kokonaisiksi, niin ne jäävät rapeiksi ja tuovat pataan purutuntumaa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
suippopaprika
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
3 dl
täysjyvärakettispagettia
1 dl
sipulikuutioita (pakaste)
8 dl
vettä
1 kpl
kasvisliemikuutio
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa
1 dl
maissia (pakaste)
1 dl
herneitä (pakaste)
250 g
(1 rs) Mifu-jauhista
250 g
(0,5 rs) kirsikkatomaatteja
suolaa, tarvittaessa

LISÄKSI

1 dl
hienonnettua persiljaa

Vinkki: Voit valmistaa italianpadan myös muurinpohjapannulla.

Näin teet

1

Huuhtele suippopaprika. Halkaise, poista kanta ja siemenet ja leikkaa reilun kokoisiksi paloiksi.

1 kpl
suippopaprika
2

Kuumenna öljy ja tomaattipyree paistokasarissa tai kattilassa. Lisää spagetti ja sipulikuutiot. Kuullota keskilämmöllä pari minuuttia. Lisää vesi, liemikuutio, paprikajauhe ja oregano. Kypsennä viisi minuuttia. Lisää maissit, herneet ja paprika. Jatka kypsentämistä, kunnes pasta on kypsää.

3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
3 dl
täysjyvärakettispagettia
1 dl
sipulikuutioita (pakaste)
8 dl
vettä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa
1 dl
maissia (pakaste)
1 dl
herneitä (pakaste)
3

Huuhtele kirsikkatomaatit. Sekoita tomaatit ja Mifu-jauhis pastaan. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Viimeistele persiljalla.

250 g
(0,5 rs) kirsikkatomaatteja
250 g
(1 rs) Mifu-jauhista
suolaa, tarvittaessa
Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 4.5.2019
Muokattu: 17.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g140 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa15 g58 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1448 5791
Energiaa kcal346 1383

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl tomaattipyreetä

  • 1 dl maissia (pakaste)

  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja35 g140 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa15 g58 g
Kuituja5 g18 g
Energiaa kj1448 5791
Energiaa kcal346 1383

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl tomaattipyreetä

  • 1 dl maissia (pakaste)

  • 1 dl hienonnettua persiljaa

Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.