Pekoni-kesäkurpitsavartaat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pekoni-kesäkurpitsavartaat

Pekoni-kesäkurpitsavartaat
Annokset
1
Valmistusaika
15 min
Lihaisat grillivartaat kootaan pekonista, porsaan fileestä ja kesäkurpitsasta.
Jaa Somessa

Ainekset

800 g
Porsaan pihvifileetä
170 g
Pekonia
1 kpl
Kesäkurpitsa
Varrastikkuja

Näin teet

1

Poista fileistä ylimääräinen rasva ja paloittele liha. Pese kesäkurpitsa ja vedä siitä juustohöylällä pitkiä viipaleita. Kiedo lihapalojen ympärille pekonia. Työnnä lihat varrastikkuihin vuorotellen rullattujen kesäkurpitsaviipaleiden kanssa. Grillaa käännellen noin 6 minuuttia.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 23.6.2011
Muokattu: 17.5.2019