Texmex-kesäkurpitsavuoka - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Texmex-kesäkurpitsavuoka

Texmex-kesäkurpitsavuoka
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Jauhelihasta, perunasta ja kesäkurpitsasta valmistuu maukas vuokaruoka. Lisää potkua antavat texmex-mauste, tomaattimurska sekä emmentaljuusto. Jauhelihan voi korvata härkiksellä.
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
kesäkurpitsaa (1 kpl, iso)
3 kpl
Perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
1 rkl
Öljyä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
400 g
(1 prk) tomaattimurskaa
150 g
(1 pussi) emmentaljuustoraastetta

Näin teet

1

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa perunat ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi. Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska. Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

400 g
kesäkurpitsaa (1 kpl, iso)
3 kpl
Perunaa
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Valkosipulinkynttä
400 g
Sika-nautajauhelihaa
40 g
(1 pussi) texmex-mausteseosta
400 g
(1 prk) tomaattimurskaa
2

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

150 g
(1 pussi) emmentaljuustoraastetta
1 rkl
Öljyä
Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Timo Viljakainen ja Reeta Viljakainen
Julkaistu: 7.12.2018
Muokattu: 19.10.2019