Joogasukat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Joogasukat

Joogasukat

Joogasukat pitävät nilkat lämpöisinä.

Neulo helpot joogasukat, sillä ne onnistuvat aloittelijaltakin. Joogasukissa ei ole kärkeä eikä kantapäätä, jotta ote lattiaan säilyy.

Jaa Somessa
Teksti:
Sara Palojärvi
Kuvat:
SOK

Koko: naiselle.

Langanmenekki: Novita Polku (punajuuri 872) 50 g. Novita Polku on poistunut valmistajan valikoimasta. Sen tilalle voi käyttää Novita Pikkusiskoa.

Sukkapuikot: 3 mm tai käsialan mukaan.

Tiheys: 26 s ja 32 krs joustinneuletta = 10 cm.

Joustinneule: Neulo vuorotellen kaksi silmukkaa oikein ja kaksi silmukkaa nurin.

Joogasukkien neulominen

Luo sukkapuikoille 56 s ja jaa silmukat tasan neljälle puikolle. Neulo varren joustinneuletta suljettuna neuleena noin 20 cm. Tee sitten aukko kantapäälle: päätä seuraavan kerroksen alussa 28 s ja neulo kerros loppuun.

Luo seuraavan kerroksen alussa 28 s. Neulo sitten suljettuna neuleena 7 cm pituinen jalkaterän osa. Voit lyhentää tai pidentää jalkaterän osuutta oman jalkasi koon mukaan, kunhan sukka ei peitä päkiää. Päättele kaikki silmukat.

Neulo toinen sukka samoin. Joogasukat viimeistellään päättelemällä langanpäät.

Pienemmän koon saat, kun luot alussa neljä tai kahdeksan silmukkaa vähemmän. Suurempaa kokoa varten luo neljä silmukkaa enemmän.

Lisää neuleohjeita

Julkaistu: 28.6.2012
Muokattu: 15.5.2019
Jaa Somessa