Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kevään kiinnostavimmat uutuuskirjat

Tässä kevään 8 kiinnostavinta uutuuskirjaa – nämä teokset löydät myös ruokakaupan kirjaosastolta

Teksti:
WSOY, Tammi, Bazar
Kuvat:
Getty Images, Kustantajat
Julkaistu: 27.4.2020
Muokattu: 31.8.2020
Karanteeniaika on innostanut suomalaiset lukemaan. Jos kaipaat uutta lukemista, hoida kirjojen ostaminen kätevästi ruoka- tai verkkokaupassa. Kaupallinen yhteistyö / WSOY, Tammi ja Bazar

Turhat reissut ihmisten ilmoille kannattaa nyt karsia, mutta pakolliset kauppareissut on hoidettava koronan aikaankin. Siksi kirjat on kätevää ostaa kauppareissun yhteydessä. Esimerkiksi Prismoissa on valikoimaa pienen kirjakaupan verran, ja hyllystä löytyy runsaasti uutuuskirjoja.

Toinen kätevä tapa hankkia kirjat kotiin on tilata ne Prisman verkkokaupasta. Verkkokauppatilaus on helppo tapa ilahduttaa paitsi itseä myös ystävää tai vaikkapa kaukana asuvaa äitiä tulevana äitienpäivänä.

Poimi alta kevään uutuuskirjavinkit koko perheelle. Suurin osa teoksista on saatavilla myös ääni- ja e-kirjana.

1. Maaret Kallio: Voimana toivo

Maaret Kallion uutuuskirja tuo toivoa kaikkiin päiviin. Ihminen voi kestää paljon pahaa, mutta toivottomuutta vain rajallisesti. Suomen luetuimman psykoterapeutin teos auttaa hyväksymään vaikeat asiat ja tavoittelemaan hyvää. Täydellinen kirja äitienpäivälahjaksi!

Tilaa täältä.

2. Lucinda Riley: Kuun sisar

Joko olet tutustunut ihastuttaviin adoptiosisaruksiin? Seitsemän sisarta -sarjan viides osa vie lumoavalle matkalle Skotlannin ylängöiltä Espanjan Granadan kautta aina New Yorkin parrasvaloihin saakka. Tämä kirja on niin viihdyttävää luettavaa, että et malta laskea sitä käsistäsi!

Tilaa täältä.

3. Marja Kangas: Miestä näkyvissä

Mitä jää jäljelle, kun avioliitto kaatuu? Entä mitä tapahtuu, kun pakon edessä pitää siirtyä oman elämänsä päähenkilöksi? Hillittömän hauska ja kivuliaan tunnistettava romaani rakkaudesta ja erosta. Ei tosikoille.

Tilaa täältä.

4. Paula Noronen: Tarja Kulho – Räkkärimarketin kassa

Suosittu lastenkirjailija naurattaa nyt myös aikuislukijoita. Romaanin päähenkilö Tarja Kulho työskentelee korsolaismarketin kassalla ja jakaa pika-analyyseja asiakkaiden tavasta elää – halusivatpa he sitä tai eivät.

Tilaa täältä.

5. Stephen King: Laitos

Kauhun kuninkaan vetävä viihdejännäri lapsista, jotka suljetaan salaiseen laitokseen. Usko tai älä, mutta tässä kiinnostavassa romaanissa on vain ripaus synkkyyttä!

Tilaa täältä.

Muista myös Kingin kaikkien aikojen kauhuklassikko Hohto.

Tilaa täältä.

6. Thomas Harris: Cari Mora

Hyytävä uutuus Uhrilampaiden kirjoittajalta. Haluatko tutustua Hans-Peter Schneideriin? Tämän murhamiehen rinnalla nimittäin kannibaali-Hannibal ja Buffalo Bill vaikuttavat kunnon kansalaisilta. Ei heikkohermoisille!

Tilaa täältä.

Jos pidät Harrisista, tiesitkö, että myös klassikkoteokset Uhrilampaat ja Hannibal ovat saatavilla Prismasta?

Tilaa Uhrilampaat täältä ja Hannibal täältä.

7. Frozen 2 Satuklassikot

Kaikkien rakastamat sankarit Anna, Elsa ja Olof seikkailevat värikkäässä kuvakirjassa. Jos Frozen 2 -elokuva jäi näkemättä, voit tutustua jännittävään seikkailuun tämän kirjan avulla. Ikäsuositus 5+.

Tilaa täältä.

8. Timo Parvela: Ella ja kaverit hiiohoi!

Laivaristeily on unohtumaton elämys – ainakin, jos Ella ja kaverit ovat kyydissä. Ellan opettaja näkee paljon vaivaa päästäkseen vaimonsa kanssa kesälomaristeilylle ilman oppilaitaan. Kun kyseessä on Ella ja kumppanit, lopputulos on selvä. Ikäsuositus 7+.

Tilaa täältä.

Vinkki: Kokoa etälukupiiri! Kokoontukaa esimerkiksi kerran viikossa keskustelemaan kirjoista videopuhelulla tai verkkokokoustyökalun avulla. Näin pääsette paitsi jakamaan lukukokemuksianne myös tapaamaan toisianne.