Broccolini-munapannu - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Broccolini-munapannu

Muna-broccolinipannu
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Yhdellä pannulla valmistuva ruokaisa munakas sopii sekä arki-iltaan että viikonloppubrunssille. Valitse broccolinin eli varsiparsakaalin ja munien seuraan kirjolohta tai kylmäsavustettua tofua.
Jaa Somessa

Ainekset

300 g
kirjolohifileetä (nahatonta) tai 1 pkt (300 g) kylmäsavustettua tofua
200 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
2 kpl
sipulia
4 kpl
kananmunaa
2 rkl
rypsiöljyä
1 tl
suolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
(tilliä tai timjamia)

LISÄKSI

1 kpl
lime
jälkiuunilastuja (merisuola)

Näin teet

1

Poista kirjolohesta ruodot. Leikkaa lohi tai tofu noin 3 cm:n kuutioiksi. Mausta lohi ½ tl:lla suolaa. Keitä broccolineja 4 minuuttia, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta siivilässä. Kuori ja suikaloi sipulit.

300 g
kirjolohifileetä (nahatonta) tai 1 pkt (300 g) kylmäsavustettua tofua
200 g
broccolinia eli varsiparsakaalia
1 tl
suolaa
2 kpl
sipulia
2

Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla. Paista lohi- tai tofupaloja noin 5 minuuttia ja siirrä ne pois pannulta. Lisää 1 rkl öljyä. Laita broccolinit ja sipulit pannulle. Valuta munat niiden väleihin. Kypsennä 3–4 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää lohi tai tofu ja kuumenna.

2 rkl
rypsiöljyä
4 kpl
kananmunaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
3

Ripottele halutessasi yrttejä pinnalle. Tarjoa limeviipaleiden ja jälkiuunilastujen kanssa.

(tilliä tai timjamia)
jälkiuunilastuja (merisuola)
1 kpl
lime
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 3.3.2019
Muokattu: 17.5.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia35 g140 g
Rasvaa29 g116 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1710 6840
Energiaa kcal409 1635

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja2 g9 g
Proteiinia35 g140 g
Rasvaa29 g116 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1710 6840
Energiaa kcal409 1635
Resepti
Taina Salovaara
Kuvausjärjestelyt
Kaisa Jouhki
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.