Grillivartaat, aioli ja Kulman Keittiön melonisalaatti - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Grillivartaat, aioli ja Kulman Keittiön melonisalaatti

Grillivartaat, aioli ja Kulman Keittiön melonisalaatti
Annokset
4
Valmistusaika
Tunti
Ruokavalio
Vartaisiin tulee aina valita samaan aikaan kypsyviä raaka-aineita. Näiden grillivartaiden murea naudanliha ja rapea valkosipulileipä nautitaan Kulman Keittiön aiolin ja raikkaan melonisalaatin kera.
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 dl
öljyä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
timjamia
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
400 g
naudan ulkofileetä
1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
1 rs kirsikkatomaatteja
0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä
400 g
keitettyjä uusia perunoita
2 tl
suolaa
1 prk kulman keittiön aiolia
500 g
kulman keittiön melonisalaattia

Näin teet

1

Sekoita marinadin ainekset keskenään ja lisää lihakuutioiden joukkoon.

1/2 dl
öljyä
2 kpl
valkosipulin kynttä
2 rkl
timjamia
2 rkl
punaviinietikkaa
1 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria
2

Puhdista filee kalvottomaksi ja kuutioi liha noin 3x3 cm paloiksi. Anna marinoitua vähintään 2 tuntia.

400 g
naudan ulkofileetä
3

Leikkaa patonki siivuiksi, öljyä siivujen pinta ja hiero leipien pintaa puolikkaalla valkosipulin kynnellä.

1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
4

Kokoa grillivartaat lihapaloista, bruchettasiivuista, kirsikkatomaateista, marinoiduista valkosipulinkynsistä ja keitetyistä uusista perunoista.

1/2 kpl
maalaispatonki
1/2 dl
öljyä
3 kpl
valkosipulin kynttä
1 rs kirsikkatomaatteja
0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä
400 g
keitettyjä uusia perunoita
5

Grillaa vartaita noin 5 minuuttia molemmin puolin, valele lihoja jäljelle jääneellä marinadilla ja mausta vartaat ripauksella suolaa. Tarjoile grillivartaat Kulman Keittiön aiolin ja melonisalaatin kera.

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 10.6.2019
Muokattu: 10.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g72 g
Proteiinia26 g102 g
Rasvaa27 g107 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1760 7039
Energiaa kcal420 1680

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sokeria

  • 1 rs kirsikkatomaatteja

  • 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja18 g72 g
Proteiinia26 g102 g
Rasvaa27 g107 g
Kuituja2 g6 g
Energiaa kj1760 7039
Energiaa kcal420 1680

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 tl sokeria

  • 1 rs kirsikkatomaatteja

  • 0.5 prk marinoituja valkosipulin kynsiä

Kuvat
Foody Allen / Jenni Virta

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.