Lindströmin jauhelihakastike - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lindströmin jauhelihakastike

Lindströmin jauhelihakastike
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Tuttujen lindströminpihvien makumaailma sopii mainiosti myös kastikkeeseen. Valmista helppo kastike jauhelihasta ja samettisesta punajuurilevitteestä ja tarjoa pastan tai perunamuusin kanssa.
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
sipuli
10 cm
pala purjoa
1 kpl
suolakurkku
400 g
(1 pkt) jauhelihaa (vähärasvaista)
1 tl
rypsiöljyä
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
200 g
(1 pkt) juureslevitettä (Juureva punajuuri-merisuola)
2 dl
vettä

Näin teet

1

Kuori ja hienonna sipuli. Halkaise purjo pitkittäin, huuhtele hyvin ja hienonna. Kuutioi suolakurkku.

1 kpl
sipuli
10 cm
pala purjoa
1 kpl
suolakurkku
2

Ruskista jauheliha öljyssä pannulla tai kattilassa. Lisää loppuvaiheessa hienonnetut sipulit. Kuumenna sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää suolakurkkukuutiot, mausteet, punajuurilevite ja vesi. Sekoita kastike tasaiseksi ja kiehauta.

400 g
(1 pkt) jauhelihaa (vähärasvaista)
1 tl
rypsiöljyä
2 dl
vettä
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
200 g
(1 pkt) juureslevitettä (Juureva punajuuri-merisuola)
1/4 tl
suolaa
Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 12.9.2019
Muokattu: 14.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia21 g83 g
Rasvaa10 g40 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj741 2965
Energiaa kcal177 709

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 10 cm pala purjoa

  • 200 g (1 pkt) juureslevitettä (Juureva punajuuri-merisuola)

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja1 g3 g
Proteiinia21 g83 g
Rasvaa10 g40 g
Kuituja1 g2 g
Energiaa kj741 2965
Energiaa kcal177 709

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 10 cm pala purjoa

  • 200 g (1 pkt) juureslevitettä (Juureva punajuuri-merisuola)

Resepti
Kati Pohja
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Tuomas Kolehmainen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.