Mikan ribsit ja Tonin chimichurri - Yhteishyvä

Mikan ribsit ja Tonin chimichurri

Mikan ribsit ja Tonin chimichurri
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
ABC-ravintoloiden palvelupäällikkö Mika Aho vinkkaa grillaamaan kesällä ribsejä. Kypsennä ribsit ennen grillausta keitinliemessä ja valele BBQ-kastikkeella ennen tarjoilua. Radisson Blu Marinan keittiöpäällikkö Toni Liesipuro sekoittelee grilliruokien kaveriksi sopivasti tulisen chimichurrin.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
rypsiporsaan kylkiriviä

KEITINLIEMI

3 l
vettä
1/2 dl
soijaa
1 dl
ruokosokeria
1 dl
omenasiiderietikkaa
3 kpl
laakerinlehteä
10 kpl
mustapippuria
3 kpl
valkosipulinkynttä
2 1/2 dl
Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta

TONIN CHIMICHURRI

2 pnt lehtipersiljaa
Ruukku korianteria
Punainen chilipaprika
2 kpl
valkosipulinkynttä
Keskikokoinen salottisipuli
1/2 dl
punaviinietikkaa
1 1/2 dl
oliiviöljyä
1 1/2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sokeria
mustapippuria myllystä
hienoa merisuolaa

Näin teet

1

Keitä ribsejä hitaasti hauduttaen n. 1½-3 tuntia kunnes luut alkavat irrota lihasta. Anna jäähtyä jääkaapissa liemessään yön yli.

1 dl
ruokosokeria
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 dl
omenasiiderietikkaa
3 l
vettä
3 kpl
laakerinlehteä
10 kpl
mustapippuria
1/2 dl
soijaa
2

Valuta ribsit ja valele kauttaaltaan Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastikkeella. Grillaa suoralla hiilloksella molemmin puolin (valele välillä), kunnes pinta on rapea ja ribsit lämmenneet läpikotaisin.

2 1/2 dl
Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta
3

Pilko lehtipersilja ja korianteri pieneksi.

2 pnt lehtipersiljaa
Ruukku korianteria
4

Poista chilistä siemenet ja kuori sipulit. Kuutioi chili, valkosipuli ja sipuli.

Punainen chilipaprika
2 kpl
valkosipulinkynttä
Keskikokoinen salottisipuli
5

Lisää loput aineet ja sekoita. Anna maustua hetki ja tarjoile ribsit chimichurrin kera.

1 1/2 dl
rypsiöljyä
1 rkl
sokeria
1/2 dl
punaviinietikkaa
1 1/2 dl
oliiviöljyä
hienoa merisuolaa
mustapippuria myllystä
Kuvat
TOK
Julkaistu: 9.2.2019
Muokattu: 27.2.2019
Jaa Somessa

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa74 g295 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj3130 12520
Energiaa kcal748 2991

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl ruokosokeria

  • 1 dl omenasiiderietikkaa

  • 3 kpl laakerinlehteä

  • 2.5 dl Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta

  • 2 pnt lehtipersiljaa

  • Ruukku korianteria

  • Punainen chilipaprika

  • Keskikokoinen salottisipuli

  • 0.5 dl punaviinietikkaa

  • mustapippuria myllystä

  • hienoa merisuolaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g26 g
Proteiinia17 g67 g
Rasvaa74 g295 g
Kuituja1 g3 g
Energiaa kj3130 12520
Energiaa kcal748 2991

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 1 dl ruokosokeria

  • 1 dl omenasiiderietikkaa

  • 3 kpl laakerinlehteä

  • 2.5 dl Kulman Keittiön Cola-BBQ-kastiketta

  • 2 pnt lehtipersiljaa

  • Ruukku korianteria

  • Punainen chilipaprika

  • Keskikokoinen salottisipuli

  • 0.5 dl punaviinietikkaa

  • mustapippuria myllystä

  • hienoa merisuolaa

Kuvat
TOK

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.