Mustaherukkasilli - Yhteishyvä

Mustaherukkasilli

Mustaherukkasilli
Annokset
8
Valmistusaika
Useita tunteja
Lado sillipalat mustaherukoiden, punasipulin ja mausteiden kanssa purkkiin ja nauti joulun parhaasta silliherkusta jo seuraavana päivänä.
Jaa Somessa

Ainekset

2 kpl
(à 275/ 120 g) matjessillipalapurkkia
1 dl
Mustaherukoita (pakaste)
1 dl
Mustaherukkamehutiivistettä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 rkl
Siirappia
1 kpl
Punasipuli

LISÄKSI

1/2 dl
Mustaherukoita (pakaste)
4 kpl
Timjaminoksaa

Näin teet

1

Valuta sillipalat siivilässä.

2 kpl
(à 275/ 120 g) matjessillipalapurkkia
2

Murskaa herukat kevyesti. Sekoita murskatut herukat, mehutiiviste, viinietikka ja siirappi.

1 dl
Mustaherukkamehutiivistettä
2 rkl
Punaviinietikkaa
1 dl
Mustaherukoita (pakaste)
1 rkl
Siirappia
3

Kuori ja viipaloi punasipuli.

1 kpl
Punasipuli
4

Lado sillipalat ja sipuli kerroksittain purkkiin. Kaada liemi päälle, sulje purkin kansi ja anna sillin marinoitua vuorokausi jääkaapissa.

5

Valuta liemi sillipaloista. Asettele palat vadille. Koristele mustaherukoilla ja timjamilla.

1/2 dl
Mustaherukoita (pakaste)
4 kpl
Timjaminoksaa
Resepti
Taina Salovaara
Kuvat
Piia Arnould
Julkaistu: 13.11.2018
Muokattu: 28.11.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g76 g
Proteiinia1 g6 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj208 1662
Energiaa kcal50 397

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 kpl Timjaminoksaa

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja10 g76 g
Proteiinia1 g6 g
Rasvaa1 g4 g
Kuituja1 g5 g
Energiaa kj208 1662
Energiaa kcal50 397

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 4 kpl Timjaminoksaa

Resepti
Taina Salovaara

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.