Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pippurihärkä-enchiladat aurajuustolla

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Enchiladat ovat helppo ja nopea arkiruoka, joka valmistuu pienellä vaivalla Kulman Keittiön pippurihärkäpadasta. Viimeistele enchiladat täyteläisellä Aurajuusto-kuorrutteella.

Ainekset

1 kg
Kulman Keittiön pippurihärkäpataa
8 kpl
(1 pkt) maissitortillaa
1 dl
tomaattipyreetä tai ketsuppia
1 kpl
(1 pkt) aurajuustoa
1 tl
mustapippuria rouheena
Lisäksi vihersalaattia

Reseptin ainekset Kulman keittiöstä

Valmistus

1

Jaa Kulman Keittiön pippurihärkäpata maissitortilloihin ja kääri rullalle. Sivele pintaan tomaattipyreetä tai ketsuppia. Ripottele murennettu aurajuusto pinnalle ja mausta mustapippurilla. Paista enchiladat 180-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia, kunnes aurajuusto sulaa.

8 kpl
(1 pkt) maissitortillaa
1 kg
Kulman Keittiön pippurihärkäpataa
1 dl
tomaattipyreetä tai ketsuppia
1 kpl
(1 pkt) aurajuustoa
1 tl
mustapippuria rouheena
2

Tarjoile pippurihärkä-enchiladat raikkaan salaatin kera.

Lisäksi vihersalaattia

Maistuvimmat reseptit Turusta löytyvät kulman keittiöstä. Katso kaikki!

Miltä maistui?

Lisää aiheesta

Kuvat:
Foody Allen / Jenni Virta
Julkaistu: 15.2.2019
|
Muokattu: 24.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

31

129

1,5 g

0,8 g

2,0 g

1,8 g

0,5 g

2,0 g

0,2 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Lisäksi vihersalaattia.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli