Vauvan palsternakka-broilerisose - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vauvan palsternakka-broilerisose

Vauvan palsternakka-broilerisose
Annokset
6
Valmistusaika
15 min
Palsternakka ja päärynä antavat luontaista makeutta vauvoille maistuvaan broilerisoseeseen.
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
palsternakkaa
100 g
(1 kpl) jauhoinen peruna
150 g
(1 kpl) päärynä tai makea omena
100 g
broilerin jauhelihaa
tilkka äidinmaidon korviketta

Vinkki: Tee kerralla tuplasatsi ja pakasta loput käteviksi paloiksi jääpalamuoteissa.

Näin teet

1

Kuori ja kuutioi palsternakka ja peruna. Kuori päärynä tai omena, leikkaa neljäksi lohkoksi ja poista siemenkodat.

200 g
palsternakkaa
100 g
(1 kpl) jauhoinen peruna
2

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää palsternakka, peruna, hedelmä ja jauheliha. Keitä hiljalleen poristen noin 15 minuuttia, kunnes perunat ja palsternakka ovat pehmeitä. Kaada vesi kattilasta. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Lisää tilkka äidinmaidonkorviketta, jotta saat soseesta sopivan notkeaa.

100 g
broilerin jauhelihaa
tilkka äidinmaidon korviketta
Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.6.2019
Muokattu: 20.6.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g48 g
Proteiinia4 g22 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja3 g15 g
Energiaa kj252 1513
Energiaa kcal60 361

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja8 g48 g
Proteiinia4 g22 g
Rasvaa1 g5 g
Kuituja3 g15 g
Energiaa kj252 1513
Energiaa kcal60 361
Resepti
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt
Henna Siponen
Kuvat
Panu Pälviä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.