Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vauvan palsternakka-broilerisose

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Palsternakka ja päärynä antavat luontaista makeutta vauvoille maistuvaan broilerisoseeseen.

Ainekset

200 g
palsternakkaa
100 g
(1 kpl) jauhoinen peruna
150 g
(1 kpl) päärynä tai makea omena
100 g
broilerin jauhelihaa
tilkka äidinmaidon korviketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi palsternakka ja peruna. Kuori päärynä tai omena, leikkaa neljäksi lohkoksi ja poista siemenkodat.

200 g
palsternakkaa
100 g
(1 kpl) jauhoinen peruna
2

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää palsternakka, peruna, hedelmä ja jauheliha. Keitä hiljalleen poristen noin 15 minuuttia, kunnes perunat ja palsternakka ovat pehmeitä. Kaada vesi kattilasta. Soseuta sauvasekoittimella sileäksi. Lisää tilkka äidinmaidonkorviketta, jotta saat soseesta sopivan notkeaa.

100 g
broilerin jauhelihaa
tilkka äidinmaidon korviketta

Vinkki: Tee kerralla tuplasatsi ja pakasta loput käteviksi paloiksi jääpalamuoteissa.

Miltä maistui?
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 20.6.2019
|
Muokattu: 19.1.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

60

252

0,8 g

0,2 g

8,0 g

3,8 g

2,5 g

3,7 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli