Säilö ja kokkaa! Näillä 7 säilöntävinkillä saat ruoan maistumaan kesältä
Sesonki 4/2022 -lehden oivaltavat uudet arkireseptit
Omenakakku
Grillatut wingsit, sinihomejuustodippi ja kukkakaalisalaatti
Kesäkurpitsapiirakka
Kesäkurpitsaveneet chorizolla
Tässä on satokausileipurin suosikkiaines – 10 mehevää leivontareseptiä, joiden salaisuus on kesäkurpitsa
Kesäkurpitsakeksit
Mehevä kesäkurpitsakakku
Paahdettu kukkakaalikeitto
Marinoitu papusalaatti
Kesäkurpitsa-kauraleipä
Kaura-omenapaistos
Pannunachot ja herneguacamole
Raitajuuripaistos uunissa
Grillatut porsaanlehtipihvit ja luumuchutney
Luumuchutney
Marjainen talkkunahyve
Kermainen rapukeitto
Kesäkurpitsamoussaka
Neljä tapaa puhdistaa hillopurkki
Tuunattava kasviskeitto
Sadonkorjaajan broileripelti
Vihreä kasvissalaatti
Säilö satokauden maut – valmista itse hillot, hillokkeet, pikkelssit, marmeladit & relissit
Näin pikkelöit omenat, kurpitsat, kurkut tai vesimelonin – reseptit etikkaisiin lisukekasviksiin
Kukkakaali-kvinoarisotto
Onnistu säilönnässä näiden 7 vinkin avulla