Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Pestomarinoidut makkara-halloumivartaat

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta
Grillaa makkaraa ja halloumia! Sekoita vartaille pestomarinadi, jossa on muun muassa tuoretta basilikaa.

Ainekset

1 kpl
(400 g) grillimakkaraa
1 kpl
(200 g) halloumijuustoa

Pestomarinadi

1 kpl
Ruukku basilikaa
1 kpl
Valkosipulinkynsi
1/2 dl
Oliiviöljyä

Lisäksi

Grillitikkuja

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Paloittele makkarat ja kuutioi juusto. Valmista marinadi. Laita basilikanlehdet ja valkosipulinkynsi korkealaitaiseen astiaan. Valuta päälle öljy ja soseuta sauvasekoittimella.

Pujota makkaraa ja juustoa liotettuihin puisiin tai öljyttyihin metallisiin grillitikkuihin. Grillaa vartaat kuumassa grillissä käännellen. Ota grillistä ja sivele pinnoille pestomarinadia.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 17.5.2015
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

137

575

13,4 g

3,2 g

1,6 g

0,2 g

2,8 g

0,5 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Ruukku basilikaa,

Valkosipulinkynsi,

Grillitikkuja.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli