Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Gallup: Minkälaisia herkkuja teet ruoantähteistä?

Teksti:
Elise Tamminen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 14.8.2015
|
Muokattu: 31.8.2020
Syksyllä vietetään valtakunnallista Hävikkiviikkoa, jonka tarkoituksena on kasvattaa ruoan arvostusta, kiinnittää ihmisten huomiota ruokahävikkiin ja kannustaa vähentämään ruoan heittämistä roskiin. Kysyimme Kappelin, Virgin Oilin ja Vltavan asiakkailta, minkälaista ruokaa heillä jää tähteeksi ja miten he sitä hyödyntävät.

1. Mitä ruokaa sinulla jää useimmiten yli?

2. Millä tavalla hyödynnät riperuokia kotona?

3. Onko sinulla jokin riperuoasta tehty herkku? Mikä se on?

Mikä on sinun hävikkiruokavinkkisi? Jätä kommentti!

Lisää aiheesta