Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Peruna-paprikamunakas eli espanjalainen tortilla

timer-icon60 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Jäikö eilisen aterialta perunoita? Käytä ne espanjalaiseen tortillaan eli munakkaaseen.

Ainekset

2 kpl
Kypsää perunaa
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sipuli
2 kpl
Paprikaa
3 kpl
Valkosipulinkynttä
6 kpl
Kananmunaa
1/2 tl
Suolaa
Mustapippuria
2 dl
Juustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja viipaloi perunat ja sipuli. Pese paprikat, poista siemenet ja suikaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja paista sipulit ja paprikat kevyesti. Lisää perunat, sekoita ja paista hetki.

Sekoita kananmunat ja mausteet kulhossa. Kaada pannulle puolet munaseoksesta. Ripottele pinnalle puolet juustoraasteesta. Lisää loppu munaseos ja päällimmäiseksi juustoraaste. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes tortilla on hyytynyt.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 23.4.2005
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.