Miesten pukumallisto Prismoista - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Miesten pukumallisto Prismoista

Miesten pukumallisto Prismoista

Prismoista löydät koko perheen vaatteet arkeen ja juhlaan, pukua myöten.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Kesän jälkeen vaatekaappia kannattaa katsoa uusin silmin, kun syksy tuo vaatetukseen paksummat materiaalit ja tummemmat värit. Inspiraatiota Prisman muotivalikoimaan on haettu suurkaupunkien sykkeestä. 

Uutuutena vaatevalikoimiin on tuotu hyvin istuvat miesten puvut ja kauluspaidat, joista löytyy niin kapeita kuin väljiä mitoituksia ja kokoja myös isommille miehille. Teet tyylikkään paluun arkeen valitsemalla asukokonaisuuden, joka näyttää ja tuntuu hyvältä. Nahkajalkineet toimivat sekä puvun että rennommankin vaatetuksen kanssa.

Naisille tämän syksyn muotivalikoimasta löytyy muun muassa tyylikkäät nahkasaappaat kunnon koroilla. Neuleet ja neulosmekot sekä tunikat yksinkertaisen tyylikkäissä väreissä pukevat naiset tänä syksynä. 

Meitä on erilaisia, mutta muoti kuuluu kaikille. Muotivalikoimassamme on kattavasti kokoja kaikille, hyvä skaala isompia mitoituksia ja myös pieniä kokoja.

Julkaistu: 28.9.2017
Muokattu: 23.10.2019
Jaa Somessa