Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mukavia ja muodikkaita lastenvaatteita Prismoista

Mukavia ja muodikkaita lastenvaatteita Prismoista

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.2.2017
Muokattu: 31.8.2020
On tärkeää, että vanhemmat löytävät lapsilleen kivoja ja edullisia vaatteita. Sellaisia, vaatteita, joihin lapset itsekin rakastavat pukeutua. Prisman lastenvaatevalikoimaa on uudistettu asiakkaiden toiveita kuunnellen.

Pukeutuminen voi joskus tuntua vakavalta, etenkin aikuisena. Lapset osaavat suhtautua siihen rennommin. He kokeilevat rohkeasti uusia juttuja, leikittelevät väreillä, kuvioilla ja kuoseilla. He ovat avoimia, eivätkä kangistu kaavoihin.

Haluamme, että jokainen lapsi voi pukeutua oman persoonansa mukaan. Inspiroivasta muotivalikoimasta jokainen löytää omansa, ehkä jopa yllättää itsensä. Kokoja löytyy vauvaikäisestä koululaisiin, ja tuotteita niin arkeen kuin juhlaan, koulun pihalle ja enon synttäreille. Aina edullisesti ja helposti.

Prismassa vaatteet on tehty elämistä ja leikkimistä varten. Ne tuntuvat mukavalta päällä, ovat käytännöllisiä ja helppohoitoisia. Mukavat ja muodikkaat vaatteet ovat nyt kaikkien tavoitettavissa niin hinnan kuin saatavuuden suhteen. Prismassa muoti kuuluu kaikille – myös lapsille.

Lisää aiheesta