Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuvateksti

Prisman valikoimaan vaatteita kierrätysmateriaaleista

Teksti:
Tiina Leppiniemi
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 2.11.2016
Muokattu: 31.8.2020
Prisman pukeutumisen valikoima on täydentynyt kierrätysmateriaaleista tehdyillä laadukkailla miesten-, naisten- ja lastenvaatteilla.

Osasta House- ja Ciraf-tuotemerkkien vaatteita löytyy merkintä Cyclo, joka kertoo, että vaatteet on valmistettu kierrätysmateriaaleista.

Cyclo-lapulla varustetut vaatteet ovat hyvä esimerkki kiertotaloudesta: vaatteet valmistetaan kierrätetyistä hukkapalakankaista, joita vaatetehtailta kertyy.

Kun vaatteita varten ei viljellä puuvillaa, vaan raaka-aine kerätään tehtailta, on tuotantoprosessi tehokas ja säästää luontoa. Tavallista tehokkaamman prosessin myötä myös tuotteiden hinta on huokea.

– Halusimme pukeutumisen valikoimaan eettisesti ja ekologisesti valmistettuja vaatteita, koska nämä arvot ovat meille ja monille asiakkaillemme tärkeitä. Erityisen tärkeää on myös se, että pystymme tarjoamaan nämä tuotteet hyvään hintaan, pukeutumisen valikoimajohtaja Päivi Hole S-ryhmän vähittäiskaupasta kertoo.

Neuleita aikuisille, collegea lapsille

Niin kutsuttuja Cyclo-vaatteita on tarjolla miehille, naisille ja lapsille kaikissa Prismoissa.

Miehille on neljä erilaista neulemallia. Kustakin on tarjolla kaksi värivaihtoehtoa ja väreinä ovat tummanharmaa, harmaa, sininen ja kitti. Keväällä valikoimaan tulee ohuempi neule.

Naisille valikoimassa on kirjoneulemekko ja kirjoneulepaita, väreinä harmaa ja beige. Keväällä tarjolle tulee neulepaita kevätväreissä.

Leikki-ikäisille lapsille ja koululaisille on tarjolla collegetuotteita. Valikoimassa on reipasta raitaa ja selkeitä perusmalleja, väreinä pinkki, luonnonvalkoinen, sininen ja meleerattu harmaa. Tammikuussa valikoimiin tulee vauvoille neuletakki.

– Cyclo-vaatteet ovat hyvännäköisiä ja käytännöllisiä. Aikuisten neuleet sopivat hyvin arkeen ja työvaatteeksi. Lasten collegeasut on kuin tehty päiväkotiin ja kouluun, Hole kuvaa.