With love from Denmark - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

With love from Denmark

Kuvateksti

Muoti kuuluu kaikille ja sellaisella hinnalla, johon on varaa. Siksi luonnon innostamia ja ajattomia tanskalaisten laatumerkkien Jackpotin ja Cottonfieldin vaatteita on Prismojen valikoimassa.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
SOK

Naisille suunnattu Jackpot ja miesten merkki Cottonfield tekevät pohjoismaisen mutkattomia ja rentoja vaatteita vapaa-aikaan sekä työelämään. Vaatteet kestävät aikaa ja siksi eri mallistojen vaatteita on helppo yhdistää toisiinsa. Mallistot istuvat pohjoismaisille vartaloille hyvin.

Jackpot on tunnettu erityisesti omaleimaisista käsinmaalatuista kukkakuoseista sekä naisellisia muotoja kunnioittavista ja hyvin istuvista vaatteista. Vuonna 1974 lanseeratun merkin vaatteet ovat ajattomia ja selkeitä. Malliston värimaailma on pohjoismaalainen ja maanläheinen. Osa Jackpotin vaatteista on valmistettu luomupuuvillasta.

Myös Cottonfieldin vaatteiden värimaailma haetaan vahvasti luonnosta, ja merellisyys onkin voimakkaasti läsnä mallistossa. Merkin vaatteet ovat ajattomia ja niissä korostuvat rentous, elämän yksinkertaiset asiat ja niistä nauttiminen. Cottonfield lanseerattiin vuonna 1986.

Julkaistu: 6.4.2016
Muokattu: 23.10.2019
Jaa Somessa