Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Sipsipossu

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Valmiiksi maustetusta fileelankusta syntyy helposti texmex-versio, kun päällystät sen rouhituilla maissilastuilla ja cheddarjuustolla.

Ainekset

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(à 200 g) maissilastuja
1 1/2 dl
Cheddarjuustoraastetta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Ota fileelankku huoneenlämpöön vähintään 1 tunti ennen grillaamista. Voit kypsentää lankun hiili- tai kaasugrillissä tai grilliparilalla.

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
2

Kuumenna grilli. Sivele lihan pintaan öljyä, jos käytät grilliparilaa. Murskaa maissilastut ja sekoita juustoraaste joukkoon.

1 kpl
(n. 1 kg) porsaan fileelankku
1 rkl
Öljyä
1/2 kpl
(à 200 g) maissilastuja
1 1/2 dl
Cheddarjuustoraastetta
3

Grillaa lihaa 3 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää sipsiseos pinnalle ja kypsennä fileelankkua 2–3 minuuttia epäsuorassa lämmössä grillissä tai 225-asteisessa uunissa. Paloittele annospaloiksi ja tarjoa esimerkiksi salaatin ja salsakastikkeen kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Anna Huovinen
Julkaistu: 25.4.2018
|
Muokattu: 28.3.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

89

372

6,8 g

1,7 g

0,5 g

6,3 g

0,1 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1,5 dl Cheddarjuustoraastetta.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli