Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Italian mamman broilerivuoka uunissa

Haluatko reseptisi Yhteishyvään? Lähetä meille arjen suosikkiohjeesi!

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 4.1.2019
Muokattu: 31.8.2020
Yhteishyvä etsii nyt lukijoiden suosikkireseptejä. Lähetä meille oma ohjeesi. Julkaisemme parhaita reseptejä lehdessämme ja verkkosivuillamme.

Yhteishyvä etsii arjen parasta reseptiä, joka ilahduttaa tai pelastaa kiireessä. Lähetä suosikkiohjeesi meille ja voit saada sen Yhteishyvän lehteen ja verkkosivuille.

Lähetä reseptisi sähköpostilla osoitteeseen minunreseptini@sanoma.com tai tägää reseptikuva Instagramissa #yhteishyvä ja #minunreseptini.

Kerro reseptin lisäksi lyhyesti itsestäsi, mikä on tarina reseptin takana ja kenelle sitä kokkaat.

Julkaisemme parhaimmat reseptit ja esittelemme reseptin lähettäneen lukijan lehdessä ja/tai Yhteishyvän verkkosivuilla. Ruokatoimittajamme testaa reseptit ennen julkaisua.

Lähettämällä reseptisi, annat Yhteishyvälle luvan reseptin käyttöön ja muokkaukseen.

Henkilötietoja kerätään ja tallennetaan väliaikaisesti sopivien reseptien kartoittamiseksi ja reseptin lähettäjien kontaktoimiseksi. Tiedot poistetaan kun sopivat reseptit on valittu tai viimeistään 6kk kuluttua reseptin lähetyksestä.