Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kerää kaikki vastustamattoman pehmeät LINDOR-suklaapatukat ja voita uniikki LINDOR-palkinto!

Teksti:
Lindt LINDOR
Kuvat:
Lindt LINDOR
Julkaistu: 9.10.2023
|
Muokattu: 11.10.2023
Kaupallinen yhteistyö / Lindt LINDOR. Kerää pelissä vastustamattoman pehmeät LINDOR-suklaapatukat ihanaa LINDOR-hetkeäsi varten, mutta varothan puhelimia, läppäreitä ja herätyskelloja! Läpäistyäsi pelin voit osallistua arvontaan, jossa voit voittaa uniikin LINDOR-jättisuklaapatukan – tätä palkintoa ei muualta saa. LINDOR-jättisuklaapatukka sisältää lähes kaksi kiloa vastustamattoman pehmeitä LINDOR-suklaapatukoita, jotka takaavat rauhallisen hetken itsellesi missä ja milloin tahansa. Palkintoja arvotaan yhteensä 10 kappaletta, ja yhden palkinnon arvo on noin 50 €. Pelata voit 9.-29.10.2023.

LINDOR-suklaapatukat – rauhoittaviin hetkiin kiireen keskellä

Jokainen meistä kaipaa hetkiä vain itselleen varsinkin hektisen päivän keskellä. Suo siis itsellesi nautintohetki missä ja milloin tahansa vastustamattoman pehmeiden LINDOR-suklaapatukoiden kanssa. Olit sitten täpötäydessä junassa, ruuhkaisella kadulla tai muuten vain tauon tarpeessa, tarjoaa LINDOR-suklaa ihanan hetken vain itseäsi varten.

Kokeile LINDOR-täytesuklaapatukkaa, jonka vastustamaton pehmeys irrottaa ajatuksesi arjen kiireistä. Korkealaatuinen suklaa antaa rauhoittumisen hetkeen täydellisen vivahteen – kokeile ja rakastu vastustamattoman pehmeään LINDOR-suklaaseen.

Jos et näe alapuolella punaista peliruutua ja Siirry peliin -painiketta, kokeile päivitää sivu. Jos et senkään jälkeen näe painiketta, siirry peliin erillisestä ikkunasta painamalla tästä.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.