Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Kerää kauraisille herkkuleiville oikeat päälliset ja voita päiväliput SuperParkkiin!

Teksti:
Vaasan Mums
Kuvat:
Vaasan Mums
Julkaistu: 7.8.2023
|
Muokattu: 7.8.2023
Kaupallinen yhteistyö / Vaasan Mums. Kotimaisesta kaurasta leivottu Vaasan Mums Kauraisat Rieskapalat on pehmeä uutuus, joka maistuu koko perheelle ihan sellaisenaan. Pelaa Vaasan Mums -peliä ja voit voittaa kahden hengen lippupaketin SuperParkkiin! Peliaikaa on 7.8.–3.9.2023.

MUMS mikä kauraisa mumstuus!

Tiedätkö sen tunteen, kun kaipaa jotain maukasta ja helppoa välipalaa, joka saa koko perheen innostumaan? Uusi Vaasan Mums Kauraisat Rieskapalat valloittaa herkullisuudellaan porukan pienimmätkin! Suomessa kotimaisesta kaurasta valmistettu herkkuleipä ei paljon päällisiä kaipaa ja sitä voi mumskutella ihan sellaisenaan – pääset nauttimaan ensimmäisestä haukkaisusta siis silmän räpäyksessä. Vaasan Mums on myös loistava arkileipä, sillä se säilyttää hyvin tuoreutensa ja herkullisuutensa.

Lisää ostoskoriin S-kaupat.fi:ssä!

Nappaa oikeat leivänpäälliset ja vietä päivä sparkkaillen

Syötkö Mums-leipäsi sellaisenaan vai käytätkö leipäsi aina paahtimen kautta? Tuleeko leivälle ensin juusto vai kinkku? Pelaa peliä ja ota oikeat leivänpäälliset haltuun – osallistumalla arvontaan voit voittaa kahden hengen päiväliput SuperParkkiin. Arvomme neljä onnekasta ja yhden setin arvo on noin 44 euroa. Pelata voit 7.8.–3.9.2023.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.