Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Garnier pääkuva

Kuin hunajaa hiuksillesi ja luonnolle – mutta mikä? Vastaa vihreän hiustenhoidon kyselyyn ja voita upea Garnierin uutuustuotepaketti!

Teksti:
Garnier
Kuvat:
Garnier
Julkaistu: 2.6.2021
Muokattu: 2.6.2021
Mistä on Garnier Respons Honey Treasures -sarjan tuotteet tehty? Hunajasta, mehiläisten suojelusta ja kierrätettävyydestä – niistä on sarjan tuotteet tehty! Tutustu Garnierin Green Beauty -aloitteeseen vastaamalla vihreän hiustenhoidon kyselyyn ja voita upea tuotepalkinto! Kaupallinen yhteistyö / Garnier

Tiedätkö, millaisista ainesosista hiustenhoitotuotteesi koostuvat tai oletko kenties joskus sujauttanut tyhjän shampoopullosi kierrätykseen?

Kurkista vihreän hiustenhoidon maailmaan antamalla vastauksesi kyselyyn ja nappaa samalla mukaasi muutama kiinnostava fakta! Jätäthän vielä testin jälkeen kommenttisi Yhteishyvän Facebook-postauksen kommenttikenttään. Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan 10 kpl noin 50 euron arvoisia Garnierin uutuustuotepaketteja.

Arvonnan osallistumisaika on 2.-20.6.2021.

Testin jälkeen voit siirtyä arvontajulkaisuun tästä linkistä.

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.