Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Kuinka mummoutunut olet? Tee testi ja voita keittiöösi kaunis Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha -teekannu ja kassillinen Korppusia!

Kuinka mummoutunut olet? Tee testi ja voita keittiöösi kaunis Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha -teekannu ja kassillinen Korppusia!

Teksti:
Linkosuon Leipomo Oy
Kuvat:
Linkosuon Leipomo Oy
Julkaistu: 5.5.2022
Muokattu: 5.5.2022
Tuoko ajatus korpuista mieleesi mummon hörppimässä iltapäiväkahvia kanelikorpun kera? Kuuletko peräti kaappikellon tikityksen? Linkosuon herkullinen koko perheen Korppunen maistuu jyville ja merisuolalle ja puhaltaa raikkaita tuulia kaupan korppuhyllylle. Tee leikkimielinen testimme ja selvitä kuinka mummoutunut sinä olet, voit voittaa Marimekon kauniin Oiva / Siirtolapuutarha -teekannun ja kassillisen Korppusia! Palkinnon arvo on n. 90 €. Kaupallinen yhteistyö / Linkosuon Leipomo Oy

Linkosuon Korppunen – se terveellisempi korppuvaihtoehto

Rapeat ja maukkaat Linkosuon Korppuset sopivat osaksi terveellisiä elämäntapoja. Kotimainen Jyvät & Merisuola on mainio välipala ja sopii hyvin myös lapsen käteen. Korppuset ovat lisäaineettomia ja runsaskuituisia sisältäen jopa 23 % kauraa. Korppuset sopivat rouskutteluun ihan sellaisenaan, mutta kokeile myös laittaa lempitäytteesi päälle. Lisäaineettomuudesta huolimatta Korppuset ovat mainio eväs mökille tai veneeseen, sillä ne säilyvät hyvin. Oletko maistanut?

Kuinka mummoutunut olet? Tee testi ja voita Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha -teekannu ja kassillinen Korppusia!

Testaa miten mummoutunut olet, voit voittaa Marimekon Oiva / Siirtolapuutarha -teekannun ja kassillisen Korppusia, arvo n. 90 €! Osallistua voit 5.5.–29.5.2022. Kaupallinen yhteistyö / Linkosuon Leipomo Oy

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.