Löydä oma vahvuutesi ja voita vuoden kahvit! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Löfbergs pääkuva

Löydä oma vahvuutesi ja voita vuoden kahvit!

Teksti:
Löfbergs
Kuvat:
Löfbergs
Julkaistu: 15.2.2021
Muokattu: 15.2.2021
Suomalaiseen kulttuuriin on aina kuulunut intohimo hyvää kahvia kohtaan. Kotimainen maku on perinteisesti ollut vaalea, vaikka kahvien kirjosta löytyy eri paahtoasteita jokaisen kuppiin. Löydä tästä vahvuutesi ja voita vuoden kahvit! Kaupallinen yhteistyö / Löfbergs Suomi

Kahvia vahvuutesi asialla jo vuodesta 1906

Suomalaisille hyvä kahvi on kuin hyvä ystävä, sillä se on aina läsnä arjen kurveissa ja juhlan pyörteissä – olipa oma vahvuutesi mikä tahansa. Perinteisesti suomalaisten kuppeihin onkin kaadettu vaaleapaahtoista kahvia, mutta nykyään kahvipannuissa porisee entistä useammin ryhdikkään tummapaahtoista. Löfbergsin valikoimasta löydät taatusti oman vahvuutesi, joka on hyväksi sinun makuaistillesi sekä kahvin viljelijöille ja ympäristölle.

Löydä oma vahvuutesi alla olevalla testillä, jaa tuloksesi Yhteishyvän Facebook-arvontaan ja voita vuoden kahvit eli 10 pakettia valitsemaasi Löfbergs-kahvia. Klikkaa arvontaan tästä!

Arvomme yhteensä 10 palkintoa, ja yhden palkinnon arvo on noin 85 €. Testin kesto on noin kolme minuuttia ja osallistua voit 15.2.–14.3.2021.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.