Löydä ruokakulttuurisi ja voita kassillinen maailmaa muuttavia herkkuja! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Gold&Green pääkuva

Löydä ruokakulttuurisi ja voita kassillinen maailmaa muuttavia herkkuja!

Teksti:
Gold&Green
Kuvat:
Gold&Green
Julkaistu: 22.2.2021
Muokattu: 25.2.2021
Muutos on katettu moneen ruokakulttuuriin. Maukas ja mutkaton Delikaura™ tekeekin kasvipohjaisesta ruoanlaitosta niin herkullista kuin mahdollista. Käy pöytään ja testaa oma ruokakulttuurisi – voit voittaa kassillisen maailmaa muuttavia herkkuja. Kaupallinen yhteistyö / Gold&Green

Testaa maailmaa rakastavaa kasviproteiinia ja löydä suosikkisi

Himoitsitpa mitä ruokakulttuuria tahansa, vegellä onnistuminen on helppoa ja herkullista – kunhan vain nappaat keittiöösi marinoimalla maustetun ja käyttövalmiin Delikauran™. Tässä herkkuproteiinissa on miellyttävän pehmeä koostumus sekä kolme intensiivistä makua: Savu-BBQ, Chili-inkivääri ja uutuus Sieni-tryffeli. Delikaura™ on kädenojennus sinulle, joka haluat korkealaatuisia ja ilmastoystävällisiä tuotteita ravintoarvoista ja mausta tinkimättä.

Mutta mikä ruokakulttuuri hivelee sinun makuaistiasi? Testaa alta (testin kesto n. 3 min.) ja kirjoita vastauksesi Yhteishyvän Facebook-arvontaan tästä linkistä!

Arvomme Facebook-arvontaan osallistuneiden kesken 5 voittajaa, jotka palkitaan tyylikkäillä kangaskasseilla, reseptikirjoilla ja S-ryhmän lahjakorteilla Gold&Green-tuotteisiin. Palkinnon arvo on n. 60 € ja osallistua voit 25.2.–21.3.2021.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.