Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Oreo pääkuva

Maistuisiko Oreo? Vastaa kyselyyn ja voita rouhea Bluetooth-kaiutin!

Teksti:
Oreo
Kuvat:
Oreo
Julkaistu: 6.9.2021
Muokattu: 6.9.2021
Anna sydämesi tanssia Oreo-lähettiläs Williamin tahtiin ja voita maan makeimmat VIP-liput kotimaisen rap-sensaation keikalle ja bäkkärille. Osallistu tästä vielä Bluetooth-kaiuttimen arvontaan ja nauti musiikin huumasta suu täynnä Oreo-keksiä! Kaupallinen yhteistyö / Oreo

Heitä Oreo suuhun, skannaa ja voita Williamin VIP-paketti

Oreo-keksien makea maailmanvalloitus nappaa syksyllä 2021 lähettilääkseen suomalaisen Williamin, jonka Penelope-hitti on ollut Spotifyn #1 pidempään kuin mikään muu kotimainen biisi. Nyt sinulla onkin ainutlaatuinen mahdollisuus voittaa Williamin VIP-paketti, joka sisältää liput artistin keikalle ja bäkkärille sekä majoituksen, kuljetukset ja tarjoilut.

Mutta mikä keksi on sinun sydämesi valittu? Swaippaa alas, vastaa kyselyyn (kesto noin 2 min) ja kerro Facebookissa (linkki alla), kenen kanssa lähtisit Williamin keikalle ja bäkkärille. Arvomme osallistujien kesken Bluetooth-kaiuttimet kolmelle onnekkaalle (ovh. 15 € / kpl). Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.

Osallistua voit 6.9.–3.10.2021 asti.

Klikkaa tästä Oreon arvontaan Yhteishyvän Facebookissa!

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.

Taisto Williamin VIP-paketista käydään osoitteessa https://www.pressplaywithoreo.com – osta paketti Oreo-keksejä, skannaa QR-koodi kampanjasivulla ja vinkkaa myös kaverille!