Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
3 Kaveria pääkuva

Mikä jätskipuikko sinä olet? Testaa ja voita pakkasen täydeltä jäätelöä!

Teksti:
3 kaveria
Kuvat:
3 Kaveria
Julkaistu: 31.5.2021
Muokattu: 11.6.2021
Hedelmäisen hapokas, lempeä kuin suklaasuukko vai tumma ja tulinen? Mitä jäätelömakusi kertoo sinusta? Testaa alta, mikä puikko sinä olet – voit voittaa pakkasen täydeltä jäätelöä eli 20 vapaavalintaista puikkoa tai purkkia 3 Kaverilta! Kaupallinen yhteistyö / 3 Kaveria

Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!

Jäätelökesä on viimein koittamassa muillekin kuin heille, jotka ovat vaanineet jäätelölaaria jo ensimmäisistä loskakeleistä lähtien. Onneksi 3 Kaveria päräytti pakkaseen kolme uutta puikkoa, jotka ovat täynnä makua hedelmistä, kotimaisista vadelmista, vegaanisesta lakusta ja suloisesta suklaasta.

Mandariini & Jogurttisuklaa, Keksi & Suklaa, Lakritsi & Vadelma… Mihis jädeen sitä tarttuisi ekaksi? Löydätkö mätsin maistamalla vai tahdotko ensin testata, mikä puikko pukee sinua? Älä suotta jäädytä näppejäsi pakastealtaalla, vaan rullaa testiin heti (kesto n. 3 min).

Kirjoita oma vastauksesi lopuksi arvontaan Yhteishyvän Facebook-sivuilla ja voita pakkasen täydeltä jäätelöä eli 20 vapaavalintaista puikkoa tai purkkia 3 Kaverin valikoimasta.

Voittajia arvotaan kolme ja yhden paketin arvo on 50–110 € riippuen siitä, tahdotko palkintosi puikkoina vai purkkeina. Osallistua voit 31.5.–9.6.2021 tästä linkistä.

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.