Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Rosten Rostis

Mikä karjalainen perinne olet? Tee hauska testi ja osallistu arvontaan!

Teksti:
Rosten Rostis
Kuvat:
Rosten Rostis
Julkaistu: 13.9.2021
Muokattu: 14.9.2021
Oletko lempeä runolaulu vai koristeellinen kansallispuku? Tee hauska testi ja selvitä, mikä karjalainen kansanperinne olet! Muista myös osallistua arvontaan – voit voittaa Rostis-aiheisen palkinnon. Kaupallinen yhteistyö / Rosten Rostis

Karjalaiseen kulttuuriin kuuluu monenlaisia omaleimaisia tapaperinteitä, kuten ruokaa, käsitöitä ja musiikkia. Kenties kaikkein tunnetuin ja rakastetuin on perinteinen karjalanpiirakka, jonka herkullisuus maistuu myös Leipomo Rostenin Rostis-piirakoissa. Rostis on riisipuurolla, kananmunalla ja voilla täytetty ruistaikinapiiras, jolla loihdit ruokapöytään helposti karjalaisia makuja. Löydät Rostikset hyvinvarusteltujen kauppojen paistopisteiltä sekä uutuutena nyt myös pakastealtaista. Perinteisen Rostiksen rinnalle on pian tulossa uusia makuja – sitä odotellessa voit tehdä tämän hauskan testin!

Tee hauska testi ja selvitä mikä karjalainen perinne olet

Oletko lempeä runolaulu, koristeellinen kansallispuku, juhlallinen rotina tai herkullinen piirakka? Se selviää tällä hauskalla testillä! Muista myös osallistua Yhteishyvän arvontaan. Tee testi ja kommentoi oma tuloksesi kisajulkaisuun Yhteishyvän Facebook-sivuilla. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Rosten Rostis -palkinnon, joka sisältää Rostis-leikkuulaudan ja Rostis-kassin. Palkinnon arvo on n. 45 €. Palkinto toimitetaan vain Suomeen. Kilpailu on käynnissä 14.9.–3.10.2021.

Siirry kommentoimaan Facebook-arvontaan tästä!

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.