Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Moomin by Arabia

Mikä Muumi-hahmo sinä olet? Testaa ja voita täysin uniikki Muumimuki!

Teksti:
Moomin by Arabia
Kuvat:
Moomin by Arabia
Julkaistu: 20.5.2022
Muokattu: 20.5.2022
Oletko pirteä Pikku Myy, joka arvostaa näppäriä arkiastioita? Vai sittenkin Nipsu, joka haalii vitriiniinsä vain kalliita keräilyharvinaisuuksia? Testaa, mikä Muumi-hahmo sinä olet kuppiesi perusteella ja voita signeerattu 0,4 l Muumimuki! Kaupallinen yhteistyö / Moomin by Arabia.

Muumimukien tarinat löydät nyt isommassa koossa

Moomin by Arabia tuo toukokuussa S-myymälöiden hyllyyn pitkään ja hartaudella odotetut uutuudet, joissa veikeät Muumit hyppäävät 0,4 litran mukeihin. Uudet mukit on kuvittanut muotoilija ja oman elämänsä muumifilosofi Tove Slotte, jonka ansiosta Muumien rakastetut tarinat ovatkin heränneet eloon astioissa jo 1990-luvun alusta asti.

Toven omissa suosikkimukeissa seikkailevat niin Muumipeikko kuin hattivatitkin – mutta mikä Muumi-hahmo sinä itse olet ostamiesi Muumimukien perusteella? Ota siitä selvää hauskalla testillä ja jätä lopuksi vielä yhteystietosi arvontalomakkeeseen.

Arvomme kaikkien testaajien ja tietonsa jättäneiden kesken yhteensä kuusi kappaletta uusia 0,4 litran Muumimukeja, joista Vihreän kuvitus on tulee Aloitamme uuden elämän -tarinasta ja Roosan Muumipeikko rakastuu -tarinasta. Erityisen näistä palkinnoista tekee se, että Tove Slotte on itse signeerannut niistä jokaisen. Uniikin kupin voit saada vain tästä arvonnasta.

Osallistua voit 20.5.–10.6.2022.