Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Mikä Segafredo-kahvi olet? Tee testi ja voita Smegin kahvinkeitin!

Mikä Segafredo-kahvi olet? Tee testi ja voita Smegin kahvinkeitin!

Teksti:
Meira
Kuvat:
Meira
Julkaistu: 24.5.2022
Muokattu: 24.5.2022
Saako ajatus hyvästä kahvista suun hymyyn? Hyvä kahvi on monelle meistä elämäntapa, josta ei tingitä. Nyt on aika selvittää mikä Segafredon herkullisista kahveista sinä olet! Tee testimme, sillä voit voittaa tyylikkään, mustan Smegin kahvinkeittimen! Palkinnon arvo on 219 €. Kaupallinen yhteistyö / Meira.

Segafredo – Italialaistyyppiset premium-kahvit

Laadukkaat Segafredo-kahvit tuovat tuulahduksia italialaisesta kahvimaailmasta suomalaisten suosimiin suodatinkahveihin. Ne takaavat premium-tason kahvihetken vaativammallekin kahvinystävälle. Intensiivinen Intenso, paahteinen Pausa ja uusi, ekstravahva Forza mahdollistavat nautinnolliset kahvihetket tummapaahtoisen kahvin ystävälle – sinulle, joka haluat nauttia kansainvälisestä kahvilatunnelmasta kotonasi.

Mikä Segafredo-kahvi olet? Tee testi ja voita Smegin kahvinkeitin!

Nauti kupillinen laadukasta kahvia ja selvitä mikä Segafredo-kahvi olet, voit voittaa tyylikkään Smegin kahvinkeittimen jonka arvo on 219 €! Osallistua voit 24.5.–21.6.2022. Kaupallinen yhteistyö / Meira.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.