Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Liepuska Hatsapuri pääkuva

Millainen herkkupeppu olet? Testaa ja voita Jopo!

Teksti:
Liepuskan Herkkupaja Oy
Kuvat:
Liepuskan Herkkupaja Oy
Julkaistu: 5.10.2021
Muokattu: 5.10.2021
Liepuskan juureva Hatsapuri on kalorilaskurin juustoisa painajainen täynnä makua, ja löydät sen nyt näppärästi S-kaupoista. Mutta millainen Hatsapureja nauttiva herkkupeppu sinä olet? Testaa ja voita Jopo! Kaupallinen yhteistyö / Liepuskan Herkkupaja Oy

Kalorilaskurin painajainen täynnä nautintoa – osallistu ja voita Jopo!

Paistopisteeltä löytyy nyt sellainen herkku, että kalorilaskuria hirvittää. Liepuskan syntisen herkulliset Hatsapurit ovat nimittäin saapuneet Prismaan, S-marketiin, Alepaan ja Saleen. Mutta mikäs kumma se tämä herkku oikein on? Älä suotta huoli, me selitämme!

Hatsapuri on Georgian kansallisruoka, jonka juureen leivottu taikinakuori kätkee syleilyynsä topakan juustoisen täytteen. Suomessa tämä Liepuskan rakkaudella leipoma ja Avainlipulla kruunattu artesaaniherkku onkin eväs, joka antaa taatusti kyytiä kovemmallekin nälälle.

Liepuskan Hatsapuri maistuu mainiosti kylmänä ja kuumana, juhlissa tai kiireessä. Parhaalta se maistuu lämpimänä hyvässä seurassa, lempijuomasi rinnalla. Hatsapuri onkin julmetun hyvä herkku sellaisenaan, mutta nousee uudelle tasolle vaikkapa rouhean salaatin kaverina.

Mutta millainen Liepuskan Hatsapurien herkkupeppu sisälläsi asustaa? Testaa tästä (kesto noin 3 min) ja jaa tuloksesi arvontaan Yhteishyvän Facebookissa – voit voittaa Jopon (arvo noin 360 €), jonka kori on muuten juuri passeli Hatsapurien kärräämiseen. Palkinto toimitetaan vain Suomeen.

Osallistua voit 5.10. – 1.11.2021 asti. Klikkaa suoraan arvontaan tästä!

Lue Yhteishyvän arvonnan säännöt täältä.