Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Millainen ruoanlaittaja olet sydämeltäsi? Tee testi ja voita Polarin sykemittari!

Millainen ruoanlaittaja olet sydämeltäsi? Tee testi ja voita Polarin sykemittari!

Teksti:
Becel
Kuvat:
Becel
Julkaistu: 10.11.2022
Muokattu: 10.11.2022
Kaupallinen yhteistyö / Becel. Jokaisella meistä on omat tapamme pitää huolta terveydestä ja hyvinvoinnista. Tärkeä osa kokonaisuutta on ruoka: yksi taikoo terveelliset herkut koko perhepiirille, toinen luottaa rutiineihin ruokaa tehdessään. Olipa tapasi keittiössä mikä tahansa, Becel on terveytesi ja sydämesi tukena.

Mikä Becel-tuote sopii sinulle? Testaa ja voita!

Ympäristöystävällisestä Becel-tuoteperheestä löytyy neljä monipuoliseen käyttöön sopivaa levitettä ja yksi erityisesti kaikenlaiseen ruoanlaittoon kehitetty kasviöljyvalmiste. Tyydyttymättömät rasvat tekevät hyvää sydämelle, ja ympäristön kannalta Becel on parempi vaihtoehto: kasviöljyistä valmistettujen levitteiden hiilijalanjälki on yli 50% pienempi kuin voin. Olitpa sydämeltäsi intohimoinen kokkailija tai luova makumaailmojen metsästäjä, Becel sopii taatusti tyyliisi. Testaa alta, mikä Becel-tuotteista sopii sinulle!

Tekemällä testin ja jättämällä yhteystietosi testin lopuun voit voittaa itsellesi Polarin sykemittarin (palkinnon arvo on 149,95 €). Arvonta on käynnissä 10.11.–8.12.2022.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.