Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Millainen tee sopii sinulle? Tee testi ja voita design-vedenkeitin sekä 10 pakettia yrttihaudukkeita!

Teksti:
Lejos Teekanne
Kuvat:
Lejos Teekanne
Julkaistu: 5.11.2023
|
Muokattu: 6.11.2023
Kaupallinen yhteistyö / Lejos Teekanne. Pimeään vuodenaikaan monet meistä ottavat teepannut esiin ja nauttivat kupposen kuumaa, sillä höyryävä tee jos mikä virkistää mieltä. Mutta millainen tee tai yrttihauduke sopii sinun luonteellesi? Tee testi ja voit voittaa Alessin Plissé-vedenkeittimen sekä 10 pakettia Teekannen yrttihaudukkeita! Palkinnon arvo on 127,90 €.

Teekannen yrttihaudukkeet – makuja jokaisen teehetkeen

Kukapa ei nauttisi kupista höyryävän kuumaa teetä illan ratoksi. Iltateen kruunuksi soveltuvatkin loistavasti Teekannen yrttihaudukkeet, jotka ovat luontaisesti kofeiinittomia ja sisältävät vain luonnon parhaita raaka-aineita. Upeaa! Maistuvat yrttihaudukkeet piparminttu ja inkivääri-sitruuna saivat seurakseen klassisen uutuuden, kamomilla-hunajan, jonka harmoninen maku ihastuttaa. Rentoudu ja koe matka hyvään oloon Teekannen kanssa!

Millainen tee sopii sinulle? Tee testi ja voita design-vedenkeitin sekä 10 pakettia yrttihaudukkeita!

Tee testi ja selvitä, millainen tee sopii sinun luonteellesi! Osallistumalla lopussa arvontaan voit voittaa Alessin Plissé-vedenkeittimen sekä 10 pakettia yrttihaudukkeita! Palkinnon arvo on 127,90 €. Osallistua voit 6.–26.11.2023.

Jos et näe alapuolella peliruutua ja Aloita testi -painiketta, kokeile päivitää sivu. Jos et senkään jälkeen näe painiketta, siirry peliin erillisestä ikkunasta painamalla tästä.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.