Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Millainen teetyyppi olet? Tee testi ja voita Alessin vedenkeitin ja teet talveksi!

Millainen teetyyppi olet? Tee testi ja voita Alessin vedenkeitin ja teet talveksi!

Teksti:
Teekanne
Kuvat:
Teekanne
Julkaistu: 1.11.2022
Muokattu: 1.11.2022
Kaupallinen yhteistyö / Teekanne. Onko Teekanne sinulle tuttu? Teekannen laaja tee- ja haudukevalikoima tarjoaa jokaiselle jotakin, sillä valikoimissa on yrtti- ja hedelmähaudukkeita sekä maustettua mustaa teetä – kaikki 100-prosenttisesti luonnollisia! Tee syksyinen testi ja selvitä millainen teetyyppi olet, voit voittaa Alessin valkoisen Plissé-vedenkeittimen ja 10 pakettia teetä! Palkinnon yhteisarvo on 116,90 €.

Teekanne – 100 % luonnollista, vastuullista teetä

Tiesitkö, että Teekanne on maailmalla yksi suurimpia yrttiteen valmistajia? Teekannen tuotteet valmistetaan aina ilman keinotekoisia aromeja, lisättyä sokeria tai mitään muutakaan turhaa. Teekanne tunnetaankin 100-prosenttisesti luonnollisista ainesosista ja vastuullisesta tuotantoprosessista. Laajaan teevalikoimaan kuuluu laadukkaita yrtti- ja hedelmähaudukkeita sekä mustia teesekoituksia. Uutuuksina löydät kaupoista tänä syksynä luonnollisesti kofeiinittomat ja aidoista hedelmistä valmistetut mustikka- ja persikkahaudukkeet, oletko jo maistanut?

Mihin teeleiriin kuulut? Tee testi ja voita Alessin valkoinen design-vedenkeitin ja teet talveksi!

Testaa millainen teetyyppi olet, voit voittaa Alessin upean Plissé-vedenkeittimen ja 10 pakettia teetä! Palkinnon arvo on 116,90 €! Osallistua voit 1.11.–28.11.2022.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.