Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Urtekram Beauty someaktivointi pääkuva

Millaista hemmottelua kaipaat juuri nyt? Testaa ja voita ylellistä luomukosmetiikkaa!

Teksti:
Urtekram Beauty
Kuvat:
Urtekram Beauty
Julkaistu: 25.11.2021
Muokattu: 25.11.2021
Yö luksushotellin lakanoissa, tunnelmallinen koti-ilta vai vauhdikas viikonloppureissu? Tee testi ja selvitä, millainen hemmottelu tekisi sinulle terää juuri nyt. Osallistu myös arvontaan Facebookissa ja voit voittaa Urtekram Beautyn luomukosmetiikkaa sinulle ja ystävällesi. Kaupallinen yhteistyö / Urtekram Beauty

Tee testi ja selvitä, mitä hemmottelua mielesi kaipaa

Loppuvuoden harmaus ja vauhdilla mielen valtaavat joulukiireet vievät voimia ja saavat hamuamaan hemmottelua. Mutta virkistäisikö sinua nyt parhaiten ylellinen illallinen ja yö luksushotellissa, vauhdikas viikonloppu ystäväporukalla vai kenties tunnelmallinen saunailta kotikylpylässäsi?

Tee leikkimielinen testi ja selvitä, minkälainen hemmotteluhetki piristäisi parhaiten sinun loppuvuottasi.

Osallistu ja voit voittaa luomukosmetiikkaa sinulle ja läheisellesi

Tee testi alla ja osallistu arvontaan Yhteishyvän Facebook-sivulla kertomalla, kuka lähipiriistäsi ansaitsisi hemmottelua.

Voit voittaa kaksi ihanaa Urtekram Beautyn luomukosmetiikkapakettia – yhden sinulle ja toisen läheisellesi (arvo n. 70 € / paketti).

Urtekramin vastuullisilla ja luomusertifioiduilla kosmetiikkatuotteilla teet arjestasi hemmottelua. Luonnolliset ja hoitavat tuotteet ovat saaneet inspiraationsa aromaterapiasta, ja niiden kaikki ainesosat ovat 99–100 % luonnollista alkuperää.

Arvonta on käynnissä 25.11.–22.12.2021. Palkinnot toimitetaan vain Suomeen.

Siirry kommentoimaan Facebook-arvontaan tästä!

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.