Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mistä aineksista on onnistunut kesäretki tehty? Pelaa ja voita Robby Easy -lounassetti!

Teksti:
Ehrmann
Kuvat:
Ehrmann
Julkaistu: 24.5.2023
|
Muokattu: 24.5.2023
Kaupallinen yhteistyö / Ehrmann. Kesä buukattu täyteen koko perheen retkiä ja reissuja? Uusi, vähäsokerinen Robby Easy -jogurttijuoma lapsille kulkee aina matkassa mukana. Helppo keino viihdyttää lapsia (ja itseäsi) matkustaessa on pelata Robby-peliä – voit voittaa monikäyttöisen Robby Easy -lounassetin! Pelata voit 24.5.–2.6.2023.

Robby Easy – vähäsokerinen jogurttijuoma lapsille

Uusi Robby Easy -jogurttijuoma mansikka-banaani on näppärä, mukana kulkeva marjainen-hedelmäinen jogurttijuoma paperipillillä. Robby Easy on terveellisempi välipala, sillä se sisältää sokeria vain 8.9 g/100 g. Löydät Robbyn kaupan maitokaapista, mutta se säilyy myös huoneenlämmössä. Täydellinen reissueväs siis!

Pakkaa eväät kesäreissuun ja pelaa Robby-peliä

Mistä aineksista on koko perheen onnistunut kesäreissu tehty? Hyvää tekevistä välipaloista, hyvästä säästä ja iloisesta mielestä!

Kokoa ainekset kivaan kesäreissuun pelaamalla Robby-peliä. Osallistumalla arvontaan voit voittaa näppärän Robby Easy -lounassetin, johon sisältyy Robby Easy -juomapullo ja -eväsrasia. Yhden lounassetin arvo on 25 €, ja settejä arvotaan yhteensä 30. Peliaikaa on 24.5.–2.6.2023, ja osallistua voit niin monta kertaa kuin tahdot.

Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.