Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Mitä Sydänmerkki kertoo Florasta? Vastaa tietovisaan ja voita S-ryhmän lahjakortti!

Teksti:
Flora
Kuvat:
Flora
Julkaistu: 4.9.2023
|
Muokattu: 4.9.2023
Kaupallinen yhteistyö / Flora. Klassisessa kaikkien tuntemassa vihreässä Florassa, eli normaalisuolaisessa levitteessä on nyt Sydänmerkki! Mutta tiedätkö sinä, mitä Sydänmerkki oikeastaan tarkoittaa? Testaa tietosi kolmen kysymyksen tietovisassa ja voit voittaa 100 € arvoisen lahjakortin S-ryhmän kauppoihin!

Flora – ilmastoystävällinen valinta nyt Sydänmerkillä

Normaalisuolaisessa Florassa on nyt Sydänmerkki, joka myönnetään tietyt kriteerit täyttävälle tuotteelle tuoteryhmässään. Mutta mistä Sydänmerkki Floran vihreässä pakkauksessa oikein kertoo?

Testaa tietämyksesi muun muassa tästä ja Floran ilmastovaikutuksista kolmen kysymyksen tietovisassa – tiedätkö sinä tai ystäväsi vastaukset visaisiin kysymyksiin?

Vastaa siis Flora-tietovisaan ja osallistu lopussa arvontaan, jossa voit voittaa 100 € arvoisen lahjakortin S-ryhmän kauppoihin. Lahjakortteja arvotaan yhdelle onnekkaalle ja osallistua voit 4.9.-17.9.