Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Miten hyvin tunnet Floran? Testaa ja voita kesän paras kulkupeli Jopo!

Miten hyvin tunnet Floran? Testaa ja voita kesän paras kulkupeli Jopo!

Teksti:
Flora
Kuvat:
Flora
Julkaistu: 6.6.2022
Muokattu: 6.6.2022
“Mitä me laitettiin leivän päälle ennenkuin oli Floraa?” – Näin kysyi monelle ikimuistoinen tv-mainos 1980-luvulla. Kysymys on tänä päivänä relevantimpi kuin koskaan, onhan Flora kiinteä osa monen ruokapöytää aamiaisesta iltapalaan, joka päivä. Tee hauska pieni tietovisamme ja selvitä miten hyvin tunnet Floran – voit voittaa pirteän keltaisen Jopon! Kaupallinen yhteistyö / Flora

Hyvää kasvuvoimaa Florasta, sukupolviksi eteenpäin

Tiesitkö, että Flora tuli ensimmäisen kerran kauppoihin jo vuonna 1969? Se otti heti paikkansa suomalaisten keittiöissä ja on viihtynyt leipiemme päällä siis vuosikymmeniä. Flora on hyvä valinta sinulle, perheellesi ja planeetallemme. Flora uudistui tänä keväänä, mutta on silti tuttu ja maukas Flora, aivan kuten ennenkin. Vaan miten Flora uudistui ja mitä muuta tiedät Florasta?

Mitä tiedät Florasta, Suomen suosituimmasta margariinista? Vastaa lyhyeen tietovisaan ja osallistu arvontaan, voit voittaa pirteän Jopon!

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken pirteän keltaisen Jopon! Palkinnon arvo on noin 400 € ja voittajia arvotaan yksi. Arvonta on käynnissä 9.6.–27.6.2022.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.