Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Miten varmistat puhtaan hymyn joka päivä? Vastaa visaan ja voita Philips Sonicare -sähköhammasharja!

Teksti:
Philips Sonicare
Kuvat:
Philips Sonicare
Julkaistu: 30.4.2023
|
Muokattu: 30.4.2023
Kaupallinen yhteistyö / Philips Sonicare. Hoidatko purukalustoasi varmasti oikein? Tiedätkö mikä on 2+2+2 -menetelmä? Vastaa kepeään tietovisaan, saatat oppia jotain uutta ja samalla voittaa Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 -sähköhammasharjan!

Philips Sonicare – hammashoidon ammattilaisten eniten suosittelema Sonic-hammasharjamerkki

Onko puhdas suu sinulle tärkeä juttu? Syytä olisi, hyvinvoiva suu voi nimittäin ruotsalaisen tutkimuksen mukaan ehkäistä esimerkiksi sydän- ja verisuonitauteja.

Useimmat meistä tietävät, että esimerkiksi sokeri ja happamat ruoat ja juomat voivat vahingoittaa suuvärkkiä. Niinpä onkin järkevää panostaa suun hyvinvointiin muun muassa hyvillä puhdistusrutiineilla.

Vältä napostelua, näin hampaasi säästyvät jatkuvalta happohyökkäykseltä. Käytä esimerkiksi hammaslankaa hammasvälien puhdistukseen ja muista kuluttaa hammaslääkärin ja suuhygienistin penkkiä säännöllisesti. Ja tee ennen kaikkea tämä: harjaa hampaat kahdesti päivässä, joka päivä!

Silläkin on väliä millä hampaasi harjaat. Philipsin Sonicare-sähköhammasharjat käyttävät Sonic-tekniikkaa, minkä ansiosta ne muun muassa poistavat jopa 7 kertaa enemmän plakkia kuin tavallinen hammasharja. Kaikkien Sonicare-sähköhammasharjojen on siis kliinisesti todistettu puhdistavan tavallista hammasharjaa paremmin ja olevan hellävaraisempia hampaille ja ikenille. Siksi hammashoidon ammattilaiset ympäri maailmaa suosittelevat Philips Sonicarea.

Seuraavaksi sinun kannattaa vastata kevyeen tietovisaan suun terveydestä, voit nimittäin voittaa Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 -sähköhammasharjan, jonka arvo on 74,99 €! Palkintoja on jaossa kolmelle onnekkaalle voittajalle, ja osallistua voit 1.5.–28.5.2023.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt tästä.