Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nappaa koriin Bimi®-herkkupizzan ainekset! Pelaa ja voita 150 € lahjakortti!

Teksti:
Bimi®
Kuvat:
Bimi®
Julkaistu: 15.8.2023
|
Muokattu: 15.8.2023
Kaupallinen yhteistyö / Bimi®. Etsitkö herkullista reseptiä syksyn yhteisiin ruokahetkiin? Nappaa tästä Bimi®-herkkupizzan ohje ja yllätä läheisesi huikeilla makuelämyksillä. Pelaa myös Bimi®-peliä ja voit voittaa 150 € lahjakortin! Pelata voit 15.8.–28.8..2023.

Parsakaalia, mutta parempaa

Joko tunnet Bimi®-parsakaalin? Se on tavallista parsakaalia maukkaampi ja todella helppo valmistaa. Syö sellaisenaan tai keitä, paista, höyrytä, grillaa... Bimi® on täyttä tavaraa alusta loppuun: voit syödä myös varren, eikä hävikkiä synny yhtään!

Kokkaa Bimi®-herkkupizzaa ja pelaa Bimi®-peliä

Nyt kesän lopulla on taas ihana kokoontua ystävien ja läheisten kanssa yhteiseen pöytään. Kokeile, kuinka hyvin Bimi®-parsakaali sopii myös pizzaan! Testaa uutta Bimi®-herkkupizzan reseptiä ja ota kiitokset vastaan.
Kokoa reseptin ainekset yhteen pelaamalla Bimi®-peliä. Osallistumalla arvontaan voit voittaa 150 € arvoisen SOK-lahjakortin! Palkintoja arvotaan yhteensä kolme kappaletta. Peliaikaa on 15.8.–28.8..2023, ja osallistua voit niin monta kertaa kuin tahdot.

Bimi®-herkkupizza

Ainekset: • 2 pizzapohjaa tai 2 valmista pizzataikinarullaa • 200 grammaa basilikalla maustettua passata-tomaattimurskaa • 1 pallo buffalomozzarellaa paloiteltuna • ½ kesäkurpitsaa ohuina siivuina • 100 grammaa Bimi®-parsakaalia • 2 kananmunaa • ripaus mustapippuria ja suolaa • kuivattua oreganoa • nippu tuoretta basilikaa • valinnainen: siivuja tuoretta prosciuttoa (parmankinkkua)

Valmistusohje:

  1. Esilämmitä uuni 220 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Kaulitse pizzataikina ja aseta se leivinpaperille. Jos uunisi on tarpeeksi suuri, voit paistaa kaksi pizzaa samanaikaisesti. Muussa tapauksessa paista ne yksi kerrallaan.
  3. Levitä hieman tomaattikastiketta pizzapohjalle, jättäen reunat vapaiksi. Lisää sitten pizzan päälle mozzarellapaloja, kesäkurpitsasiivuja ja Bimi®-parsakaalia. Pidä keskiosa vapaana ja jaa ainekset kahteen pizzaan.
  4. Riko varovasti kananmuna ja liu'uta se kokonaisena keltuaisineen pizzan keskelle. Ripottele sitten pizzan päälle mustapippuria, suolaa ja oreganoa oman maun mukaan.
  5. Paista pizzaa uunissa 10-12 minuuttia.
  6. Koristele sitten basilikanlehdillä ja tarvittaessa hieman prosciutolla. Tarjoile heti.

Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.