Parsakaalia, mutta parempaa
Joko tunnet Bimi®-parsakaalin? Se on tavallista parsakaalia maukkaampi ja todella helppo valmistaa. Syö sellaisenaan tai keitä, paista, höyrytä, grillaa... Bimi® on täyttä tavaraa alusta loppuun: voit syödä myös varren, eikä hävikkiä synny yhtään!
Kokkaa Bimi®-herkkupizzaa ja pelaa Bimi®-peliä
Nyt kesän lopulla on taas ihana kokoontua ystävien ja läheisten kanssa yhteiseen pöytään. Kokeile, kuinka hyvin Bimi®-parsakaali sopii myös pizzaan! Testaa uutta Bimi®-herkkupizzan reseptiä ja ota kiitokset vastaan.
Kokoa reseptin ainekset yhteen pelaamalla Bimi®-peliä. Osallistumalla arvontaan voit voittaa 150 € arvoisen SOK-lahjakortin! Palkintoja arvotaan yhteensä kolme kappaletta. Peliaikaa on 15.8.–28.8..2023, ja osallistua voit niin monta kertaa kuin tahdot.
Bimi®-herkkupizza
Ainekset: • 2 pizzapohjaa tai 2 valmista pizzataikinarullaa • 200 grammaa basilikalla maustettua passata-tomaattimurskaa • 1 pallo buffalomozzarellaa paloiteltuna • ½ kesäkurpitsaa ohuina siivuina • 100 grammaa Bimi®-parsakaalia • 2 kananmunaa • ripaus mustapippuria ja suolaa • kuivattua oreganoa • nippu tuoretta basilikaa • valinnainen: siivuja tuoretta prosciuttoa (parmankinkkua)
Valmistusohje:
- Esilämmitä uuni 220 asteeseen ja vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
- Kaulitse pizzataikina ja aseta se leivinpaperille. Jos uunisi on tarpeeksi suuri, voit paistaa kaksi pizzaa samanaikaisesti. Muussa tapauksessa paista ne yksi kerrallaan.
- Levitä hieman tomaattikastiketta pizzapohjalle, jättäen reunat vapaiksi. Lisää sitten pizzan päälle mozzarellapaloja, kesäkurpitsasiivuja ja Bimi®-parsakaalia. Pidä keskiosa vapaana ja jaa ainekset kahteen pizzaan.
- Riko varovasti kananmuna ja liu'uta se kokonaisena keltuaisineen pizzan keskelle. Ripottele sitten pizzan päälle mustapippuria, suolaa ja oreganoa oman maun mukaan.
- Paista pizzaa uunissa 10-12 minuuttia.
- Koristele sitten basilikanlehdillä ja tarvittaessa hieman prosciutolla. Tarjoile heti.
Yhteishyvän kilpailujen säännöt löydät täältä.