Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nyt huudetaan! Testaa tietosi ja voita Leijonien nimmaroitu fanipaita Marabou-logolla!

Teksti:
Marabou
Kuvat:
Marabou
Julkaistu: 14.4.2023
|
Muokattu: 17.4.2023
Kaupallinen yhteistyö / Marabou. Marabou toimii Leijonien ylpeänä sponsorina joukkueen metsästäessä jo viidettä maailmanmestaruuttaan kotikisoissa Tampereella – mutta muistatko sinä, minä vuosina Suomi onkaan nostanut pokaalin kattoon? Vastaa kutkuttavaan tietovisaamme ja näytä kyntesi! Osallistumalla lopussa arvontaan voit voittaa nimmaroidun fanipaidan.


Marabou ja Leijonat makeassa yhteistyössä kohti parempaa tulevaisuutta

Leijonaperhe sai uuden makean jäsenen joukkoonsa, kun keltaisista kääreistään tunnettu Marabou toimii Suomen naisten, miesten ja junioreiden maajoukkueiden ylpeänä sponsorina aina vuoteen 2025 asti. Yhteistyöllä rakennetaan parempaa tulevaisuutta ja tuetaan etenkin lasten ja nuorten mahdollisuuksia harrastaa jääkiekkoa kampanjoin ja tempauksin. Mahtavaa, vai mitä?

Ole siis sinäkin osa suurta Leijonaperhettä yhdessä Maraboun kanssa ja nappaa kisakatsomoihin Maraboun suussasulavat herkut! Olethan muuten jo huomannut Marabou-maitosuklaan uuden leijonamaisen kuosin? Testaa tietosi kutkuttavassa tietovisassa ja näytä kyntesi – arvomme kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken Leijonien nimmaroidun fanipaidan Marabou-logolla! Palkinnon arvo on 89 €. Arvonta on käynnissä 17.4.–28.5.2023.

Lue Yhteishyvän kilpailujen säännöt täältä.